SBR пречиствателни станции от Креация ЕООД

06/04/2023

SBR пречиствателни станции от Креация ЕООД

SBR пречиствателни станции от Креация ЕООД

SBR – БИОЛОГИЧЕН РЕАКТОР ОТ КРЕАЦИЯ ЕООД

 

Фирма Креация ЕООД предлага на своите клиенти аеробни пречиствателни станции с последователно циклично действие известни още като SBR (Sequencing Batch Reactor). Този тип пречиствателни станции са изключително ефективни пречистващи системи за третиране на битови отпадни води. Управлението на процесите в подобни SBR пречиствателни станции е по-сложно и по-скъпо от проточните пречиствателни станции, но за сметка на това при SBR биологичните реактори пречистването на отпадъчните води е до по-висока степен и аеробното окисляване на органичните замърсители е по-пълно.

Оригиналната технология, въведена в тези пречиствателни станции позволява изпълнението на всички етапи и цикли на SBR пречистването на битови отпадни води без никакъв компромис. В SBR пречиствателните станции на Креация ЕООД е инплементиран и още един иновационен етап на предварителна анокси зона, която в комбинация с SBR – биологичния реактор осигурява завидно ниво на пречистване на битовите отпадни води.

Много проектантски и инжинерни хитрости са използвани за създаването на това революционно съоръжение в малък размер, позволяващо използването на иновативните принципи дори и при малките битови пречиствателни станции.

Системата е напълно автоматизирана и не се налага никаква намеса от страна на оператора по време на експлоатацията и. Модулът за управление на нашите SBR пречиствателни станции сам открива грешки, възникнали в процеса на работа и ги записва във файл, който може да бъде разчетен и анализиран по всяко време от специалист. Микропроцесорният модул на тези пречиствателни станции е обурудван с LCD екран и алармена сигнализация при констатиран проблем.

При желание управлението на нашите SBR пречиствателни станции може да бъде надградено с интелигентна система за дистанционен мониторинг, контрол и управление съоръжението.

За оптимално запазване работоспособността на микроорганизмите в пречиствателната станция е разработена и възможност за включване на ваканционен режим при намален дебит на отпадъчните води за дълъг период от време.

                                                                                                                                    Креация ЕООД